Персонален Анализ

Lilly Markova
19 юни, 2021

Пътят към теб и другите

Какво ви дава личното себепознание получено чрез хюман дизайн? 

Пътят към нас самите е онзи, който вървим цял живот и винаги откриваме с изненада нещо ново по него. Колкото и добре да се познаваме, ние се променяме всеки ден на базата на новите познания, които поемаме. Пътят на живота е една магия, а Хюман Дизайн повдига булото на нея и ни показва практично, през какво ни е предначертано да преминем, важните житейски уроци, които учим и местата, където ще ни бъде лесно или трудно да се развиваме.

Може би знаете кои са силните Ви страни и къде Ви е трудно, но мислите ли, че имате неоткрити за вас такива и място за развитие? Това себепознание, което получавате чрез Хюман Дизайн, Ви дава възможност да намерите подхода с най-малкото съпротивление към света и другите. Тук намирате картата, която показва, как Ви е заложено да общувате и как да се свържете с околните, така че да сте щастливи, удовлетворени и успешни, винаги и навсякъде, където отидете.

Вие сте родени с много конкретни заложби, които да Ви помагат и да Ви служат. Както Вие, така и всички на земята сме родени за успех, но начинът за неговото постигане е различен при всеки. Няма единна формула, която да е всеобщо приложима, затова благодарение на Хюман Дизайн намирате онази, която е точно за Вас и работи!

Експериментирането е втората стъпка, след като се запознаете със собствената си специфика. Там стартира истинската забава. Когато започнете да наблюдавате, усещате и възприемате света по този нов начин, всичко около вас малко по малко ще започне да се променя. Нито една промяна, не се случва за ден, но един миг може да постави крайъгълния камък на живота, който винаги сте искали да поставите.

Вие сами знаете, кое е най-добро за Вас и кое резонира на природата Ви. Ако имате влечение да разберете повече за себе си чрез Хюман Дизайн, това определено е знак, че тук се крие много важна информация за вас. Дори и любопитството да Ви води, това отново е Вашата жадна за знания душа, която има нужда да бъде подхранена.

Преоткрий себе си, разбери своя хюман дизайн