Кариера

Lilly Markova
19 юни, 2021

Кой е Вашият кариерен път?

Ох, пак е понеделник… Защо правя това? На прав път ли съм? Тази ли е моята работа? Защо не съм удовлетворен? Искам да съм успешен! – Минават ли Ви такива мисли понякога през главата? Ако сте се припознали това означава, че  не използвате пълния си потенциал и ресурс заложен във Вас, както и не го влагате по коректния за Вас начин. 

Как да разбера какво ми е отредено да правя?

Когато постигнете онова усещане за блажена удовлетвореност, успех и спокойствие – Вие ще знаете, че сте намерили Вашето призвание. Как да стигнете до там е сложният въпрос. Освен знание за пътя на живота Ви, Хюман дизайн Ви дава обяснение каква е и мисията, с която сте дошли. Някои от вас ще са родени иноватори и инициатори, но ще са слаби в това да довършват и приключват започнатото. Други ще имат плавен и бавен подем, но сигурно и стабилно ще напредват с много постоянна и удовлетворяваща работа. Други са тук, за да насочват и помагат на хората около себе си и като резултат да намерят своя успех и смисъл в живота.

Какво е най-важното, което трябва да знаете за себе си, започвайки работа? 

Много определящо за професионалното Ви развитие са каналите и порталите, които имате активирани в картата си. Те ще Ви покажат много ясно силните Ви страни и начина, по който да ги приложите. Успехът Ви зависи от това колко автентично следвате себе си и до колко използвате заложбите си, а не сте в плен на слабостите си.

Кое определя ефективността на една компания или екип?

В сърцевината си всяка една компания трябва да има здраво ядро от генератори и манифестиращи генератори. Ако Вашият тип е такъв поздравления! Вие доминирате света и без Вашата енергия нищо не може да бъде стабилно или завършено. Също така ефективността на екипи, от които сте част, е основно определяща за успеха на Вашата лична работа. Това може много лесно да бъде видяно като се приложи групов анализ и се види дали този екип притежава синергия и до колко успешно Вие може да реализирате потенциала си там. Ако сте част от организация, Вие имате точно определено място в нея и точно заложени силни страни, които да използвате в конкретни процеси. Възможността да използвате тези Ваши силни страни по най-коректния начин ще привлече много ресурси към Вас, както и просперитет. 

Наслаждавайте се на работата си и винаги помнете, че това, което Ви носи удоволствие ще Ви донесе най-много щастие, изобилие и успех. Дори и да обичате да продавате домати, ако го правите от сърце и с най-голямата си любов, няма да мине много време преди да привлечете неминуем просперитет и завидно богатство. 

Преоткрий себе си, разбери своя хюман дизайн