Допълнителна Хюман Дизайн консултация

100 лв 1.5 ч.

Само за клиенти преминали през среща за цялостен Хюман Дизайн анализ

Примерен период за приключване на пълната програма “Де-обуславяне с Хюман Дизайн и НЛП”
от 3 до 12 месеца.

Описание

Тази програма е уникално създадена от мен, за да предаде знанието хюман с помощта на психология и НЛП коучинг методи. След като сте преминали през цялостния личен анализ, Вие сте готови да се посветите на това приключение.
Една от най-важните стъпки в тази програмата е де-обуславянето. Пътят към него стартира от практични упражнения за Вашите Стратегия и Авторитет. Една от най-основните части при осъзнаване на личната Ви карта започва от срещата със сянката във всеки отворен център. Именно за това тук е фокусът на програмата.
Практичните тактики и упражнения целят да Ви помогнат да заживеете лекият и хармоничен живот, за който сте родени. Разбира се, промяната не настъпва за ден или два. Точно за това заедно определяме удобното за Вас темпо на работа. Преди стартиране на програмата ще определим и какво е моментното Ви състояние, от което стартираме нашата работа.
Всеки дизайн е различен и уникален. Поради това упражненията и примерите, с които ще се срещнете се отнасят индивидуално към Вашия дизайн, живот, среда и цели. Техниките, които използвам са много леки и лесни за приложение. Единственото, което се изисква, за да работят те за Вас е Вашата отдаденост и искрено намерение за промяна и растеж.

Какво още покрива програмата

  • Среща с кармични уроци;
  • Осъзнаване на Вашият път, мисия и призвание в живота;
  • Отваряне към света и сладостта на живота;
  • Подобряване на личните връзки и отношения;
  • Професионално ориентиране;

Преоткрий себе си, разтълкувай своя хюман дизайн