За нас

За нас

4 Хюман Дизайн

Хюман дизайн е моята голямата страст, на която посветих цялото си време и усилия през последните години. Създадох “4 Хюман Дизайн“ именно на база опита си и личните открития, до които достигнах. Това е проект, целящ да премахне социалната обусловеност на обществото, на която всички ние сме жертва от стотици години. Настъпва момент, в който човечеството ни е готово да се обърне към истинската си същност и идентичност. Хюман дизайн е само един от многото способи, чрез които всеки от нас може да ускори този толкова красив и благодатен път. Тази платформа е мястото, където ще получиш конкретни насоки относно личния си дизайн и това как да заживееш необикновения живот, за който си роден.

За нас

За Лили

Добре дошли в моя малък свят, където всичко е възможно! Както много други, така и аз съм преминала през редица емоционални и физически перипетии, докато намеря и постигна всичко това, което толкова силно ценя в живота си сега. Макар да съм безкрайно привилегирована да израсна в прекрасна и здравословна среда, обществените “норми” оставиха своя отпечатък и върху мен. Преминала съм през редица трудности. Борила съм се 10 години с инсомния, 5 години с хранително разстройство и различни здравословни проблеми, 2 години с паник атаки и 1 година с депресия. Всичко това кулминира в момента, в който се срещнах с Хюман дизайн. Бях на предела на силите си и вселената ми изпрати помощта си под формата на тази наука. Никога не съм си и мечтала да правя нещо, което обичам толкова силно. Изучавайки системата, за мен тя беше просто лична страст, която смятах да споделям само с близките си. От друга страна, когато нещо е толкова силно свързано с теб, вселената те напътства по неведоми пътища да се отдадеш изцяло на него.

Страст

Моята любов към Хюман дизайн расте заедно с опита и личните ми експерименти. Няма ден, през който да не научавам нещо ново и да не подлагам на съмнение всичко това, което пише в книгите. Живият пример и практическото приложение на системата е най-ясният знак как тя работи. Моя цел е да Ви предам тези инструменти, които съм изградила чрез опита си и дългогодишната работа с клиенти.

За нас

Образование и опит

Бакалавърската си диплома по Бизнес и финанси получавам в CITY College. След което продължавам своето образование в официалната школа на Ричард Бандлър, където преминавам целия курс на обучение и вземам своята акредитация за НЛП (Невро Лингвистично Програмиране) експерт и Коуч. През последните две години успях да събера опит и като “Ръководител проекти“ в сферата на информационните технологии.

Контакти

Благодаря, че избираш да бъдеш част от това общество и заедно да творим чудесата около нас. Ако искаш да се свържеш с мен или просто имаш нужда да зададеш своите въпроси, виж формата за контакти тук.